Balatonman Triatlon Fesztivál 2012

Balatonman Triatlon Fesztivál 2012

Június 14. és 17. között rendezik meg a Balatonman Triatlon Fesztivált Balatonfüreden, ahol a kellő felkészültséggel és őrültségfaktorral rendelkező sportemberek festői környezetben teljesíthetik az Ironmant. A kevésbé fittek rövidebb távon vagy váltóban bizonyíthatnak, a többieknek pedig marad a szurkolás és a tésztaparti.



Gondolkoztál már azon, milyen jó lenne egyszer megtenni valami igazi őrültséget? Valamit, ami kimozdít a hétköznapokból, és segít megmutatni, mire vagy képes. Ha gyakran morfondírozol ezen, vágj bele, és indulj el az Ironmanen!

 


Az idén első alkalommal megrendezett Balatonman Triatlon Fesztiválon ráadásul gyönyörű környezetben, Balatonfüreden teljesítheted a kihívást.

Az Ironman gondolata egy fogadás kapcsán született meg 1978-ban. Egy hawaii futóverseny néhány résztvevője azon vitatkozott, vajon a futók, az úszók vagy a kerékpárosok bírnak-e jobb erőnléttel. Hogy eldöntsék a vitát, elindultak a három sportág egy-egy helyi versenyén. Azt nem tudni, hány sörben fogadtak, és ki nyert, de tény, hogy azóta is számtalan elkötelezett sportember határozza el, hogy leúszik majd’ négy kilométert, leteker száznyolcvanat, majd a sort egy maratoni futással zárja.

A fesztiválon az is részt vehet, aki ennyire fittnek azért nem érzi magát, hiszen rövidebb távokon, vagy akár váltóban is indulhatunk. Persze, ha eddig csupán a busz után futottál, és úszni sem tudsz, inkább önts lelket a bátor versenyzőkbe; a szurkolókat is számtalan program, biciklis felvonulás, tésztaparti és tombola várja. Aki kedvet kapott saját határai ledöntéséhez, június 15-én a helyszínen, a versenyközpontban még nevezhet.

Mohai Szilvia

Balatonman Triatlon Fesztivál 2012 Tovább
Címkék:fesztivál úszás kerékpár futás bicikli balatonfüred triatlon ironman balatonman

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr954578203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása