Zánkai Halásznapok 2012

Zánkai Halásznapok 2012

A szervezők idén nyáron június 29-én és 30-án várják az érdeklődőket a Zánkai Halásznapokon, amelyen a gasztronómiai élményeken túl „Gyermek és Családi Sportnap” is szórakoztatja a kilátogatókat.

fish_soup_by_eternity888-d34uoju.jpg

A Zánkai Halásznapok idén ünnepli harmincéves jubileumát. A már-már hagyománnyá vált rendezvény nem csak ínycsiklandó hazai fogásokkal kecsegtet, hanem egy „Gyermek és Családi Sportnap” elnevezésű programsorozattal is várja a nagyérdeműt. A szervezők ezúttal is jócskán gondoskodnak azok szórakoztatásáról, akik június 29-én és 30-án kilátogatnak a település strandja melletti rendezvénysátorba.

Pénteken a hét órakor kezdődő ünnepi megnyitótól egészen hajnali háromig különböző, színpadi produkciók követik egymást, amelyek között számos táncbemutató és koncert foglal helyet, míg az est fénypontja a Varga Feri és Balássy Betti alkotta popduó lesz.

Másnap reggel nyolctól az este hat órai eredményhirdetésig különböző sportágakban valamint halászléfőző versenyen mérkőzhetnek meg a résztvevők, majd újabb színpadi műsorszámok kerülnek terítékre népdaltáncosokkal, népdalénekesekkel, és naná, hogy fellép a Na-ná együttes is!

Zánkai Halásznapok 2012 Tovább
Címkék:fesztivál halászlé gasztronómia programsorozat Zánka Zánkai Halásznapok Halásznapok Gyermek és Családi Sportnap Varga Feri Balássy Betti Na-ná

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr284614354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása