Meztelenkedés a Balatonnál - Berény Naturista Strand

Meztelenkedés a Balatonnál - Berény Naturista Strand

Múlt héten már bemutattunk egy nudista strandot, a Balaton északi oldalán található Levendulát, most ugorjunk át a déli part nyugati csücskébe, Balatonberénybe, és vessük be magunkat a helyi naturista kempingbe. Ami 900 forintért strand. Egy része.

Bár a part közös, a bejárat külön van, és egy kavicsos út ketté is választja a két funkciót. Külön fel is hívják a figyelmed arra, hogy ha napozni jöttél, ne bóklássz át a kempingbe, ne zavard a szállóvendégek nyugalmát. Egyébként nincs is sok okod elcsatangolni: kulturált, de persze koedukált mosdóból (nincs mit takargatni), meg pucér emberből és gondozott, zöld pázsitból akad a strandon is, a Balatonra épített mesterséges kis stégszigetet, ahol a legjobban esik a napozás, meg mindkét irányból megközelítheted, ahogy a körülbelül átlagos árakkal dolgozó büfét is.

A Berény Naturista Strand a meztelenséget leszámítva szinte mindenben különbözik az északi társától: az egy csöndes, már-már elhagyatott hely, ez tele van élettel. Az olyan, mint egy baráti összejövetel, ez inkább hagyományos strand, ruhák nélkül. Ott főleg külföldi nyugdíjasok vannak, és bár itt szintén erős a németek és a hollandok jelenléte, a vendégek főleg magyar fiatalok, vagy jó karban lévő negyvenesek-ötvenesek. Konkrétabban: a berényi strandon lenne mit nézned, ha nem lenne határtalan bunkóság egy naturista strandon az ilyesmi.

Éppen ezért inkább maradj a napozásnál, amire a stég vagy a gondozott pázsit is alkalmas, vagy úszkálj a Balatonban, jó, homokos az alja, és remek a kilátás.

Berény Naturista Strand
Balatonberény, Hétvezér u. 2.
Telefon: +36 85 377-299
E-mail: bereny@balatontourist.hu
Nyitva tartás: 2013.05.10-09.15

Meztelenkedés a Balatonnál - Berény Naturista Strand Tovább
Címkék:keszthely strand balatonberény helyszínek

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr126659425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása