Elkészült "A" Balaton-film

Elkészült "A" Balaton-film

Alakul az utóbbi idők egyik legfurább-érdekesebb balatoni projektje, kijött az első előzetes a Balaton Method című filmből.

Oké, mondjuk a lényeget: Szimler Bálint rendező (Itt vagyok) és Rév Marcell operatőr (Fehér Isten) még 2013-ban kezdett el pénzt gyűjteni közösségi alapon egy, a Balaton hangulatait bemutató élőzenés filmhez. A büdzsé összejött, hárommillió forintot adományoztak a felhasználók a projektnek, így tavaly júniusban nekiálltak forgatni és idén januárig le sem állt a kamera.

A felvételek olyan zenekarokkal készültek, mint a Akkezdet Phiai, a Bin-Jip, Hó Márton és a jégkorszak, a Middlemist Red, a Quimby, vagy a Soerii & Poolekt, akik élőben játszva adják az aláfestést a balatoni hangulatokhoz.

Az első trailer ez utóbbi zenekar dalára készült el:

 

A tervek szerint a bemutató március hatodikán lesz az Akvárium Klubban egy buli keretében, aztán körbeviszik az országon a mozit.

Elkészült "A" Balaton-film Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr467163529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása