Rengeteg induló az I love Balaton 2X-en!

Rengeteg induló az I love Balaton 2X-en!

Ma reggel kezdetét vette a harmadik I love Balaton 2X, ami abban különbözik a többi átúszástól, hogy itt oda-vissza megvan a tó: indulás Zamárdiból, forduló Tihanyban, ahol a résztvevők, két kilométer leúszása után vízet, iso-italt, szőlőcukort és banán kapnak (illetve néhányan már kaptak, mert jó páran túl vannak már a fordulón), aztán irány vissza Zamárdiba, hogy a 4,5 kilométer megtétele után elégedetten mondhasd: megvolt. Kétszer is.

dia2.jpg

Mivel ma is őrületesen meleg van, de pont még az elviselhető fajtából, rengetegen indultak a versenyen és ott volt köztük Nyári Dia, a Barátok közt Hannája is, aki nemrég még arról mesélt az RTL Klubnak, hogy miként készül a versenyre. 

És ott van a mezőnyben Kis Gergő Európa-bajnok úszó is, amire különösen büszkék vagyunk.

nyari-kiss_20150715-015.jpg

De nemcsak ő jött el, összesen közel 1200-an indultak a versenyen, ami elég jó ütemű növekedést mutat: 2013-ban, az első 2X-en négyszázan indultak, tavaly már több, mint nyolcszázan, és most a bővülés ütemét tartva már az eredeti mezőny közel háromszorosa verődött össze a Balaton partján.

A verseny jelenleg is tart, rövidesen befuthatnak az első úszók, update és eredménylista a délután-kora este várható.

Rengeteg induló az I love Balaton 2X-en! Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr687693232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása