Nyerj luxusvitorlázást a Balatonon a haverokkal!

Nyerj luxusvitorlázást a Balatonon a haverokkal!

Nyerni mindenképp jó, ezért van egy rakás nyereményjáték, és legtöbbször még annak is örülünk, ha egy kiló banánt vagy egy zsák radírt vihetünk el a többiek orra elől, mert a nyerés önmagában jóság.

Viszont partnerünk, a Telekom most egy olyan játékot hirdet, amikor a fenti jelenségtől függetlenül maga a fődíj őrületesen csábító: a Keresd a magentát a Balaton körül játék első helyezettje ugyanis egy szuper vitorlázást nyer a haverokkal.

A játék menete tök egyszerű: mindenki, akinek van Instagram profilja, játszhat. Csak annyi a dolgotok, hogy július 25-ig posztoljatok egy képet az Instagramra, bármit, csak legyen rajta valami magenta színű, #magentabalaton hashtaggel. Magenta lehet például egy pohár rosé, a naplemente, egy matrac, egy vizibicikli, egy szelet sütemény, tehát bármi amiben van magenta árnyalat.

A játék lezárulta után egy profi fotós, Rizsavi Tamás hirdet nyertest, valamint kiválaszt tíz további képet, amiből ti választhatjátok ki a közönségnyertest. És érdemes indulni, mert egy ilyen egyszerű feladatért cserébe tényleg nagyon menő dolgokat vihettek haza.

A fődíj, ahogy már írtuk is, hat óra vitorlázás augusztus 6-én szombaton. Start délután 1-kor a siófoki kikötőben, ezzel a szépséggel:

unknown.jpeg

A hajóra húsz haverodat, rokonodat, barátodat is felviheted magaddal. A hat óra alatt korlátlan fogyasztás áll majd rendelkezésedre, lesznek grillfogások, üdítők, koktélok, lesznek napozóágyak és fotelek és kiköttök a Balaton közepén is, hogy a vitorlásról ugrálva úszkálhassatok majd a tóban.

A közönségnyertes meg egy legfeljebb bruttó 70 ezer forint értékű okostelefonnal lesz gazdagabb.

Játékszabályzat itt, csapjatok bele, mert ennél jobb nyeremény a Balaton környékén úgysem lesz. A szabályok tehát: fotózz valami magenta színűt, töltsd fel a képet #magentabalaton hashtaggel az Instagramra és oszd meg.

Hajrá!

Nyerj luxusvitorlázást a Balatonon a haverokkal! Tovább
Címkék:hirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr698870746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vakuljmagyar 2016.07.08. 06:15:52

ez mind nagyon szép, de ha a Telekom arra is költene, ami a dolga, azt jobban tudnám értékelni. A Balaton felvidéken a lefedettsége tragikus, vannak helyek, ahol elérhetetlen dolog a normális internet.
süti beállítások módosítása