Közönségszavazás a legszebb balatoni magentás képről!

Közönségszavazás a legszebb balatoni magentás képről!

Nyár közepén indítottuk el a közös játékunkat a Telekommal. Ennek a lényege a fotózás volt: csak annyit kellett tenni a játékosoknak, hogy lefotózzanak bármit a Balaton környékén, ami

  1. jól néz ki
  2. a magentaszín valamilyen módon felbukkan rajta

majd megosszák azt az Instagramjukon a magentabalaton hashtaggel.

13882249_10154418452562996_4640435850293376895_n.jpg

Közel háromszáz remek fotó érkezett, amik közül Rizsavi Tamás fotóművész már ki is választotta a nyertest, tomas200713-at, aki most hétvégén mehet húsz barátjával egy szuper balatoni vitorlásútra: kapnak egy saját hajót, ami mindenfelé viszi őket a tóban, meg zenét, meg teljes ellátást, egyébként videót is készítünk a mázlistáról.

unknown_1.jpeg

De a játéknak még nincs vége, mert a közönségszavazás folyik és te is beleszólhatsz abba, hogy ki nyeri ezt a fordulót és vele a szuper okosmobilt. Csupán annyi a dolgot, hogy kattintasz ide és a fotók közül kiválasztod, amelyik neked a legjobban tetszik és like-olod azt a képet, amivel már katapultálod is a kép készítőjét a nyeremény felé.

Kattints és válaszd ki a szerinted legjobb magentás balatoni fotót!

Közönségszavazás a legszebb balatoni magentás képről! Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr978943768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása