Az utolsó emelete is elkészült a Balaton-parti üdülőparknak

Az utolsó emelete is elkészült a Balaton-parti üdülőparknak

Legutóbb júliusban írtunk nektek a most épülő Balaton-parti üdülőparkról, a Leláról, ami szokás szerint nagyon sokatokat érdekelt, mindegyik, a témával foglalkozó cikkünk olvasottsága harmincezer közelében jár. Nyáron még csak arról tudtunk beszámolni, hogy elkezdett kinőni a földből az ingatlan, de az elmúlt két hónapban sem lazsáltak, mert konkrétan azóta felhúzták az egészet.

Na jó, nyilván van ebben valami túlzás, de ahhoz képest, hogy májusban kezdték az alapozást, júniusban a szerkezetépítést, most már lassan az utolsó, ötödik szint is a helyére kerül!

Szóval minden a tervek szerint alakul, okkal: a cél az volt, hogy a szerkezet a nyári időszakban elkészüljön, hogy mire bejön a rossz idő, az ablakok, ajtók a helyükön legyenek és az épület fűthető legyen belülről. Mindez azért volt fontos, hogy ne fordulhasson elő olyan, hogy néhány télen át pusztul a beltér, mert nem sikerült időre befejezni az épületet, ennek megfelelően a falazási munkálatok az első szinten már készen is vannak és szeptember végén ott már ablakok és ajtók is lesznek.

És mindez igaz lesz az összes szintre még mielőtt megérkezne a tél. Aztán amikor már hideg lesz, a fűtött épületben nekiáll dolgozni a szakipar, a beruházó állítása szerint magas minőségben, a cél legalábbis egy prémium kategóriájú üdülőpark, menő lakásokkal, jó kilátással, szuper kerttel, saját stranddal és személyzettel, amire elég nagy igény is van: az utóbbi évtizedekben néhány kivételtől eltekintve csak igénytelen házakat adtak át a környéken, a Lelának annyira megörült a piac, hogy nagy ütemben kezdték el felvásárolni a lakásokat. A földszintiek saját kertet kapnak, az emeletieknek meg csak azt kell eldönteniük, hogy milyen szögből akarják megnézni a Balatont.

Mindenesetre október nyolcadikán nyílt nap lesz, akkor találkozhatnak egymással a már meglévő tulajdonosok és azok is, akik még csak érdeklődők: a belső falak már állnak, szóval mindenki szabadon megnézheti a még eladatlan lakásokat és aki időben lecsap az ingatlanra, komolyan beleszólhat a lakás kialakításába és a szakemberek az ő elképzelései alapján dolgoznak tovább.

Ha valaki arra jár, kommentben mesélje már el, mit látott.

Mindenesetre izgalmas látni ahogy a semmiből, vagyis egy alapvetően rossz minőségű ingatlan helyén kinő valami, ami a leírások és a renderképek alapján tényleg olyasmi, amivel jobb tengerpartokon szokott találkozni az ember. Jövő nyárra kiderül, hogy a Lela a valóságban is ilyen-e.

Disclmaimer: a Lela az I love Balaton partnere.

Az utolsó emelete is elkészült a Balaton-parti üdülőparknak Tovább
Címkék:lelle

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr1611732339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David Bowman 2016.09.22. 17:29:51

Ez mitől park? Ez egy emeletes ház.

S=klogW 2016.09.23. 08:34:44

@David Bowman:

röhej az egész: a sok geci ingatlanberuházó próbálja előadni sok pénzes majomnak, mintha a Balaton Acapulco, Copacabana vagy Florida lenne és húzzák fel a többemeletes sok szart a partra

gondolom örülnek a környező családi házak tulajai/lakói
süti beállítások módosítása