Egyetlen térképen a Balaton legjobb helyei

Egyetlen térképen a Balaton legjobb helyei

A Balatoni Gasztrotérkép elkészítése ma már tulajdonképpen hagyomány, végre megjelent a legújabb, 2017-es kiadás is.

A Balaton 1. Gasztrotérképe a Tihany-Balatonfüred-Csopak-Paloznak-Alsóörs régió télen is nyitva tartó helyeit gyűjtötte össze, majd követte a második, a Badacsony-Keszthely-Sümeg régióval. A harmadik Gasztrotérkép a déli partról (és kicsit lejjebbről) szólt.

balatoni_gasztroterkep_team_2017.jpg

Az idén több mint 60 vendéglátóhely, éttermek, borászatok és szálláshelyek összefogásával jelent meg legfrissebb kiadás. Ahogy eddig megszokhattátok, a kiadvány az egész évben nyitva tartó szolgáltatókat népszerűsíti, és segít abban, merre induljatok a jó helyekért.

ni7a7953.jpg

A rendhagyó térkép egy baráti összefogásból nőtte ki magát, de annyira kinőtte, hogy az összefogásban résztvevő vendéglátóhelyek száma két év alatt az ötszörösére nőtt.

Az idei térképen már a teljes balatoni régió megjelenik, de a készítők megőrizték az eddig bevált és szerethető grafikus arculatot. Újdonság, hogy a térkép hátlapján lévő leírások a magyar mellett angol nyelven is szerepelnek, megcélozva ezzel a külföldi turistákat is.

ni7a8044.jpg

Az új térképet innen tölthetitek le.

Egyetlen térképen a Balaton legjobb helyei Tovább
Címkék:balaton gasztronómia gasztró Balaton gasztrotérkép

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr2612473063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása