Elkészült a szupermenő üdülőpark a Balatonnál!

Elkészült a szupermenő üdülőpark a Balatonnál!

Közel másfél évig követtük nyomon a Lela építését, ahogy a munkaterületből kinőtt ez az üdülőpark a Balaton partján, és tök őszintén izgatottak voltunk a végeredménnyel kapcsolatban, ha már annyit írtunk róla, szóval most hétvégén, amikor a környéken jártunk, beugrottunk megnézni az épületet is.

Épp Balatonbogláron nyaraltunk, kábé tíz percnyire a Lelától, ami viszont Balatonlellén van, egy olyan területen, ahol eleve valamilyen vízparti ingatlan volt, most viszont már ezt találjátok a helyszínen:

004_lela.jpg

006_lela.jpg

007_lela.jpg

Engem főként azért érdekelt az ingatlan, mert annyiszor hangzott el vele kapcsolatban a minőségi jelző, amit Magyarországon persze az első pillanattól széteső lakóparkokra is szívesen ráaggatnak, szóval nagy kérdés volt, hogy mit sikerül ebből az egészből megvalósítani.

És az a helyzet, hogy a kábé nyolcvan lakásnak otthont adó épületek tényleg jól néznek ki: ahogy ott mászkálsz, és fogod a kezedbe a fényképezőgépet, az jut eszedbe, hogy Lucien Hervé biztos izgalmi állapotba jönne tőle, a magyar származású, egyenes vonalakért rajongó fotós bőven találna témát az épületben.

Aminek egyébként a környezete is őrült jól néz ki, a gyep olyan zöld, hogy hasonlóval csak a briteknél szoktál találkozni, van játszótér és az épület anyaghasználata is izgalmas. A Balaton meg ott hullámzik kőhajításnyira az épülettől, szóval tényleg olyan lett minden, ahogy ígérték.

Drónoztunk is egyet, ha már arra jártunk:

Az építés lekövetését most lezárjuk, aki lakást akar a Lelában venni magának, itt teheti meg, és ha a szerencsés vevő jövőre vendégül akarja majd látni az I love Balaton stábját, akkor már most szeretnénk jelezni, hogy szívesen megyünk!

Elkészült a szupermenő üdülőpark a Balatonnál! Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr1112727348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnalka Ludányi 2017.08.10. 13:38:11

Háttttt.....ha a pohár félig üres, akkor nincs mit tenni, kislányom....vagy kisfijam.
süti beállítások módosítása