Fantasztikus lakások épülnek a Balaton egyik legmenőbb helyén

Fantasztikus lakások épülnek a Balaton egyik legmenőbb helyén

Ezt sem feltétlenül gondoltuk volna néhány évvel ezelőtt, de a balatoni ingatlanpiac mostanra úgy felpörgött, hogy azon még Budapesten is csak pislognak. Mi aztán tudjuk, hogy mindig is menő volt a tó mellett lakni/tartósan itt élni, de úgy alakult, hogy egyre többen gondolják így, újra divat lett a Balaton mellé költözni.

011_olla_balatonfured_interior_a13_0001.jpg

Ennek mi már csak azért is nagyon örülünk, mert ez a nagy fellendülés új formákat, építészeti sokszínűséget is hoz a tó mellé. Annyian mozdultak ugyanis rá a Balatonra, hogy ezeket az igényeket nem lehet a meglévő kínálatból kielégíteni, új, a mai modern igényeket kielégítő ingatlanokra van szükség.

011_olla_balatonfured_a33_001.jpg

Hála az égnek egyre több ilyen beruházásról hallunk, néhánytól pedig különösen izgatottak leszünk. Ilyen a Tagore Residence is, aminek okai több szempontból is nyilvánvalóak. A blog rendszeres olvasói számára nem titok, hogy Balatonfüred az egyik kedvenc helyünk a tó mellett, ez a beruházás pedig éppen itt valósul meg.

011_olla_balatonfured_exterior_0030_ppl.jpg

Mi több, a Tagore sétány közelében, ami egyenesen az egyik legmenőbb hely a Balaton mellett, és senki nem hagyhatja ki, aki a Balatonnál időzik. A Tagore Residence olyan helyen nő ki a földből Füreden, ahol kb. tízévente egyszer valósítanak meg hasonló beruházást, szóval nem mostanában lepik majd el újabb szomszédok a környéket.

011_olla_fured_exterior_002_2.jpg

Csendes, nyugodt környéken valósul meg a beruházás, mégis néhány perces sétával elérhető a sétány, a kikötő, és a főtér tele kulturális szórakozási lehetőséggel. Mivel maga a Balaton is egy karnyújtásnyira van, naná, hogy a kilátás is biztosított a tóra.

011_olla_balatonfured_exterior_0034_final2.jpg

Szaknyelven azt mondják a helyről a fejlesztők, hogy az É-D-i tájolású, balatoni panorámás lakások a loggiás kialakítás miatt jól elkülönülő  szuverén egységek. Jó tudni, hogy az erkélyek mérete, bútorozhatósága kiemelt figyelmet kapott a tervezés folyamán, hasonlóképp a köztes terek aránya és az udvar élhetősége.

011_olla_balatonfured_a22_001.jpg

És hogy a lakók esőben se unatkozzanak arról privát wellness részleg és fitneszterem gondoskodik, sőt parkosított környezetben kültéri medencét is kialakítanak.

011_olla_balatonfured_b33_001.jpg

A két részből álló épületegyüttesben összesen hét, kétszintes penthouse jellegű lakást alakítanak ki, de akármelyiket is választanátok az összesen 35 lakásból, a tervezők szándékai szerint mindben ott lesz a szaknyelven prémiumérzésnek nevezett izé.

011_olla_balatonfured_b31_001.jpg

A tervek tehát nagyon ígéretesek, sőt a kivitelezés is elindult már, a tervezett befejezés 2019 nyara. Ha esetleg máris kedvet kaptatok volna, ezen a weboldalon és a +36 70 422 2959-es számon kaphattok még több információt, június 1-jén az értékesítés is elindult.

Disclaimer: a fejlesztés beruházója, az Olla Group az I love Balaton partnere.

Fantasztikus lakások épülnek a Balaton egyik legmenőbb helyén Tovább
Címkék:balaton ingatlan lakás penthouse Balaton Balatonfüred Tagore sétány

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr314016746
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása