Ilyen lesz az egyik legmodernebb balatoni strand

Ilyen lesz az egyik legmodernebb balatoni strand

Ha nem is a szezon elejére, de nagyjából a közepére elkészül az északi part egyik legmodernebbnek ígérkező új strandja. A Fövenystrandon százmilliós beruházással múlt század eleji hangulatot idéző, ugyanakkor korszerű, akadálymentesített főépületet alakítanak ki, és emelik a szolgáltatások színvonalát.

5707.jpg
Jelentjük, hogy az építkezés jól halad, kezd összeállni a kép, bár az is jól látszik, hogy van még teendő bőven. Nézegessétek a képeket és gondoljatok arra, hogy hamarosan csodálatos környezetben strandolhattok - ezért cserébe egy kis kellemetlenség meg nem olyan nagy ár.

5705.jpg
5704.jpg
5703.jpg

Ilyen lesz a végére:

5701.jpg
5702.jpg

Ilyen lesz az egyik legmodernebb balatoni strand Tovább
Címkék:nyaralás fejlesztés felújítás strand beruházás Balaton Balatonfűzfő

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr585301096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2013.05.15. 18:43:25

Mar varom nagyon. Remelem a parkolokat nem felejtik el, mert eddig nem volt tul sok, es csucsnapon nem lehetett megallni. Es ahogy neztem az epitkezest a foepulet elott el fog tunni par hely.
Bar a szemelyes kedvencem a tobruki strand volt, ez identol lehet hogy valtozni fog

TibiStok 2013.05.16. 10:24:59

Az osztott képen úgy tűnik, mintha a bungallókat és a főbejáratot egy náci koncentrációs tábor ihlette volna.

Baden macht frei, vagy mi.

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2013.05.16. 12:52:50

@TibiStok: azok nem bungallók, hanem a büfék/árusok bódéjai.

láttál te már koncentrációs tábort? láttál e már egyéb balatoni strandot ahol épület is alig van de van körben 2 méteres rozsdás szögesdrót kerítés? az is olyan ennyi erővel, nem?

ancsur24 2013.06.20. 17:18:37

Nagyon jól néz ki... idén is a Balatonhoz megyünk, mert mi is nagyon szeretünk ott nyaralni. Nyaraljunk idehaza, annyira szép helyeink vannak. Mi ezt a hotelt választottuk idén is redir.ec/balatoninyar
süti beállítások módosítása