Megfőztük a Balatont 6 - Paprikáskrumpli kolbásszal és vaddisznóval

Megfőztük a Balatont 6 - Paprikáskrumpli kolbásszal és vaddisznóval

Screen Shot 2014-10-17 at 10.07.31.png

Heti sorozatunkban Büki Dani műsorvezető végigjárja a kedvenc balatoni éttermeinket, és mindenhol összedob a helyi séfek segítségével néhány izgalmas, otthon is elkészíthető ételt. Hatodik áldozata újra a Kistücsök, ahol egy fantasztikus ételt készített a sztárséffel:

 

A korábbi receptek:

Megfőztük a Balatont 1 - Fantasztikus mangalicasült 

Megfőztük a Balatont 2 - Őrületes krém 2 perc alatt a Kali Art Innből

Megfőztük a Balatont 3 - A legjobb balatoni halleves receptje

Megfőztük a Balatont 4 - Szuper nyári májas étel 4 perc alatt

Megfőztük a Balatont 5 - Galambleves akár csirkéből is

Megfőztük a Balatont 6 - Paprikáskrumpli kolbásszal és vaddisznóval Tovább
Címkék:recept megfőztük a balatont

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr76655239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bekbórd! 2014.10.30. 08:29:04

De miért kell trutymót csinálni a krumpliból? :S