Lássunk Balatont mozgalom – Lelle Express I. rész

Lássunk Balatont mozgalom – Lelle Express I. rész

Szinte biztosan előfordult már mindenkivel, hogy a balatoni nyaralás alkalmával rosszabbra fordult az idő a vártnál és nem lehetett érvényesíteni a szokásos strandolós programot, ezért valami alternatív megoldásra volt szükség.
A legtöbb családnál ennek a kitalálása hatalmas feszültséget generál, mivel mindenki más irányba indulna el, de a közös nyaralás lényege, hogy a család együtt töltse az időt és mindenki jól érezze magát. Minden balatoni városnak megvan a saját kis romantikus programja, ami aztán feledhetetlenné teszi az ott eltöltött időt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A családommal mi egyébként sem szeretjük a jól bevált snassz strandolásokat, ezért mindig ahol éppen a nyaralásunkat töltjük, igyekszünk keresni az alternatív, un. „esős” programokat, még akkor is, ha hétágra süt a nap.
 
Sokan azt gondolják, hogy a Balaton halott, ha rossz az idő. Nos, elárulom, ez nem így van. A Balaton valójában akkor mutatja meg igazi arcát, mikor nem 40 fok van és erős napsütés. Egy igazi kirándulós időben rengeteg csodáját láthatjuk a Balatonnak, csak lusták vagyunk rá. Tessék hát kimozdulni a hotelből vagy apartmanból ilyenkor is és lássunk Balatont!
 
Pár évvel ezelőtt először nyaraltunk Balatonlellén. Azért választottuk ezt a balatoni városkát, mert nyugalomra vágytunk, pihenésre, de ugyanakkor jólesik néha egy kis nyüzsgés is. Tökéletes választás volt. Gyönyörű kirándulóhelyek, hangulatos borospincék, szép rendezett strand, a Kert mozi, a Becsali csárda, és maga Lelle belvárosa is egy varázslatos hely. Számunkra legalábbis ezt jelenti Balatonlelle. Hozzá kell tegyem, hogy a borhét is ekkor zajlott. :)
 
Aztán egyik nap nagyon lehűlt az idő, beborult és cseperegni kezdett az eső…
 

A folytatást ide kattintva olvashatjátok! 

Lássunk Balatont mozgalom – Lelle Express I. rész Tovább
Címkék:balaton programok balatoni kirándulás nyaralás borgőzös balatonlelle express lelle expressz kishegy

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr204524349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása