RoHAM Libidó strand

RoHAM Libidó strand

A pesti RoHAM Kávézó balatoni megfelelője. Izgalmas retro hangulat, ingyenes fürdési lehetőség, esti filmvetítések teszik kötelezővé a látogatást. Viharprogram! Esőben sem zárnak!

A tavalyi nyár egy részét Balatonvilágoson töltöttem pár kedves ismerőssel. Akkor fedeztük fel közösen a RoHAM Libidó strandot. A „Félelem és reszketés Las Vegas-ban” című filmhez annyira hasonlító hangulatával mindannyiunkat rabul ejtett. Leginkább tehát a hippi korszakot idézi, melyhez nem kevés alkohol a plusz hozzávaló.

roham.hu2.jpg

Személyes élményemhez hozzátartozik, hogy ott jártamkor éppen hatalmas vihar tombolt Balaton-szerte, így nem sok esélyt láttunk rá, hogy más programunk is akad, mint a Scrabble. Szerencsére nagyot tévedtünk! Pár perc séta után örömmel nyugtáztuk, hogy bár üvölt a szél, a RoHAM nyitva tart. Villámok villanásai közepette leültünk egy sátor alá, melyet az egyik alkalmazott saját kezével próbált a fejünk felett tartani. Puszta szimpátiából még egy kör vodkára is meghívtak bennünket. Éhesek voltunk, úgyhogy rendeltünk egy pár hamburgert és sült krumplit fűszerrel. Nem volt annyira olcsó mulatság, a krumpli 450 Ft-ba fájt, a hambi 590-be. Úgy emlékszem minden finom volt, és abban a helyzetben bőven megérte az árát. Ezután még sokáig iszogattunk az ottani arcokkal, nem zártak be, míg el nem mentünk reggel aludni.

facebook.com62.jpg

A RoHAM Libidó strandon filmvetítéseket is szoktak tartani, amire Vera (21), így emlékszik vissza: „Tavaly egyszer néztünk ott egy filmet, mert néha van ott filmvetítés, szabadtéri és régebbi filmeket vetítenek. Mi a Hét tonna dollárt néztük. Elég vicces volt!” (Ez egy 1973-as magyar vígjáték.) A strandon áll egy narancssárga kisbusz is, amelyről Vera nem tudott túl sok mindent, így fejtegetésbe kezdett: „Ott van valami kisbusz, amiben talán a pincérek laknak, mert talán a pincérek pestiek a RoHAM kocsmából. Szóval abban a kisbuszban szoktak partizni meg iszogatni esténként, amikor már bezár a strand. De biztos szívesen látnak mindenkit, kedves emberek! Ja és csinálnak néha diszkót is!” Vera nem tévedett nagyot, ugyanis a kisbusz valóban buli-kellék. Egész pontosan egy kelet-német típusú ’83-as Robur busz, melyet belülről stúdióvá alakítottak. Az alkalmi fellépő DJ-k a buszban lévő keverőpult mögül szolgáltatják a legmodernebb talpalávalókat. A modern és a retro ily módon történő ötvözésével születik meg a RoHAM Libidó életérzés.

facebook.com42.jpg

facebook.com32.jpg

A RoHAM Libidó strandot még nem ismerik túl sokan, az eldugottabb, kevésbé zsúfolt fürdőhelyek közé tartozik. Napközben itt minden békés, csöndes. Egyesek függőágyban pihennek, mások fürdenek vagy éppen fagyit, főtt kukoricát vásárolnak. Bővebb információt a RoHAM Libidó strandról a cikk alatt találtok. Egy biztos, én idén nyáron is náluk fogom süttetni a hasam! Ugye Ti is jöttök?

facebook22.jpg

facebook.com2.jpg

Helyszín:
RoHAM Libidó strand
Balatonvilágos, Csokonai utca (lefelé sétálva a jobb oldalon)
Tel.: +3630/655-0825
Fent vannak a Facebook-on is!

Nyitva tartás:
Míg van vendég NYITVA!
Júniustól szeptemberig ingyenes!

Ízelítő a Libidó Büfé Étlapjából:
1.Roham Dog – 390 Ft
(Ropogós bagettben, kolbász, pirított hagyma, mustár, ketchup)
2. Roham Krumpli – 450 Ft
(Héjában sült krumpli, petrezselyem, grillfűszer)
3. Hamburger – 590 Ft
(Saját fűszerezésű hamburgerhús, hagyományos buciban, paradicsommal, uborkával, salátával, mustár, ketchup)
4. Sajtburger – 690 Ft
(Saját fűszerezésű hamburgerhús, sajt rágrillezve hagyományos buciban, paradicsommal, uborkával, salátával, mustár, ketchup)
5. Házi készítésű sültkolbász – 890 Ft
(Házi készítésű sültkolbász, kenyérrel, mustárral)
6.Bajor Kolbász – 990 Ft
(Bajor kolbász, pirított bucival, mustárral)
7.Bud Spencer kedvence – 990 Ft
(Párolt hagyma, bacon szalonna, grillezett hússzeletek összekeverve, jó szaftosan tálalva hagyományos bagettben)
8. Grillezett csirkemell salátával/grill zöldséggel – 1490 Ft
(Pácolt csirkemell rostlapon grillezve, friss salátával, grillzöldséggel)
9.Fokhagymás tarja sült krumplival – 1490 Ft
(Tarját pácolom, fokhagymával kenem, majd héjában sült krumplival bőven tálalom)

Bakos Csenge Manjari

RoHAM Libidó strand Tovább
Címkék:strand büfé balatonvilágos roham libidó

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr624688866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása