Menő házak a Balatonnál: Szentkirályi-villa, ahol saját ásványvized lehet

Menő házak a Balatonnál: Szentkirályi-villa, ahol saját ásványvized lehet

A csodálatos balatongyöröki panorámát és mikroklímát kihasználva még a történelmi Magyarországon épült a jelenleg eladó Szentkirályi-villa. A ház közelében található egy golfklub is, amelyet mi is kipróbáltunk már, és a panoráma miatt meleg szívvel tudunk ajánlani mindenkinek, aki megismerkedne a sportággal.

A villa 9620 négyzetméter alapterületű parkosított telken található, a 71-es út hegyoldal felőli oldalán. A hatalmas területen több épület is helyet kapott: egy 325 négyzetméteres kúria, egy 150 négyzetméteres melléképület, és egy 80 négyzetméteres kisház.

A villa különlegessége az udvaron található kút, amely napi 50 köbméter alacsony deutériumtartalmú ásványvíz kivételére engedélyezett. A kinyert víz a tulajdonosok által már korábban megszerzett ÁNTSZ-engedéllyel természetes ásványvízként forgalmazható.

További képeket még itt is találhatsz a félmilliárdos villáról.

Menő házak a Balatonnál: Szentkirályi-villa, ahol saját ásványvized lehet Tovább
Címkék:balaton ingatlan Balatongyörök Balaton menő balatoni házak

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr198135928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parajpuding 2015.12.17. 08:48:01

A telek lenne számomra az érték, az épületek rontanak rajta.

károly szántana 2015.12.17. 12:11:11

Közvetlen a forgalmas 71-es út fölött van, a kihajtás nehéz, mert pont egy beláthatatlan kanyar közepén van, bent a konyhabútor gagyi, bár a kilátás tényleg szép.
süti beállítások módosítása