Elkészült a Balaton-parti üdülőpark, és menő

Elkészült a Balaton-parti üdülőpark, és menő

Tavaly év tavaszán kezdtük el követni a Lela építését Balatonlellén, és elég gyorsan elment ez az egy év, mert az épület már majdnem készen is van: alig két hónap és átadják az üdülőparkot, ami elég ígéretes volt a terveken, és magyar viszonyok közt egészen megdöbbentő módon pont olyan ígéretesnek tűnik most is, amikor már szinte költöznek be a lakók.

Mert ígéret persze volt bőven, de ez elég általános a piacon: 83 lakást terveztek a vízpartra egy már eleve beépített, de most alapjaitól újraépített telekre saját partszakasszal, normális méretű, átlagosan 60-70 négyzetméteres lakásokkal, szakmai stábbal, ami alaposan átrágott minden kérdést, minőségi anyagokkal, padlófűtéssel, minden lakásba telepített klímával, és nem a legolcsóbb, azonnal elbomló építési anyagokkal.

Szóval az elején még felmerülhetett, hogy nem készül el, nem úgy készül el, nem akkor készül el a Budapesttől másfél órányira található üdülőpark, ahogy mondták, viszont most:

1: itt vannak a kész képek, amiken látszik, hogy ez legalábbis a fotók alapján valami pont olyan, mint amilyennek ígérték

lela_kepek_040.JPG

2: alig két hónap van hátra az átadásig, szóval a tulajdonosok idén nyáron már a saját strandjukon ihatják a koktéljaikat, miközben kertészek tartják rendben a környezetet (most kezd az egész egy F. Scott Fitzgerald könyvre emlékeztetni).

Az építettők egyébként elmondták, hogy a jó minőség közös érdek és nem is nagyon értik azokat a beruházókat, akik összecsapják a munkát, aztán évekig végezheti a garanciális javításokat. Ha valami egyszer jól meg van építve, azzal senkinek sincs gondja és az mindenkinek jó.

Most egyébként a munka utolsó fejezete zajlik, a lakásokon belül végzik a végső festést, parkettázást, a szaniterek beszerelését. Kívül főleg a korlátok, teraszok válaszelemeinek elhelyezése van hátra. A telken pedig már csak a kerítés, a parkolók kialakítása. És mindjárt kész az udvar is, ide kiépítik a kútról fúrt, ezért alacsony költséggel járó automata öntözőrendszert, elhelyezik a gyepszőnyeget, parkosítják a területet.

Ja, és van már egy mintalakás is a Lelából:

Elkészült a Balaton-parti üdülőpark, és menő Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr8012574833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blöff 2017.06.09. 08:20:52

Ez egy kbszott reklám...

somlobodog 2017.06.09. 09:28:37

Hülyék proletarnosztalgiaja. KB 40milla+eves rezsi+allagmegorzes. 6het jó idoert. Esetleg pár hétvége év közben. Ez egy apartmanos nyaralás. Főzés és egyéb hazimunkak. Sok sikert hozzá. 60nm-en:)))

Medgar 2017.06.09. 10:25:48

Balatonparti gettóéletérzés eladó hülyéknek...

totopad 2017.06.15. 15:38:06

Mégha valami mediterrán tengerparton lenne, ahol 8 hónapig tart egy szezon, akkor megérteném, de egy jóesetben 1.5 hónapos szezonra, minek ekkora befektetés? Ráadásúl ezek a bitang épületek még a látképét és a hangulatát is rontják a tónak.

Fellegjáró Marci 2017.06.20. 11:47:01

Még betont a Balaton köré! Meg a Balatonba is még sok kikötőt, basszuk szét az egészet a faszba! Még jó hogy a sok köcsög csak 1,5 hónapig bassza itt az anyját aztán húznak vissza a faszba pestre és végre megint a miénk lehet a Balaton a maga őszi, tavaszi, téli szépségével együtt! Amíg rá nem jönnek az milyen jó és akkor kereshetünk magunknak egy másik tavat ! :(
süti beállítások módosítása