Galérius fürdő Siófok: innen nem mész ki nyűgösen

Galérius fürdő Siófok: innen nem mész ki nyűgösen

Sokáig tényleg nem nagyon volt mit csinálni a hidegben a Balaton partján, de ez ma már biztosan nincs így. Egyrészt a környék tele van remek wellness-hotelekkel, amelyek a legsötétebb téli órákon is remek kikapcsolódást nyújtanak. 

De bőven vannak itt egyéb szórakozási lehetőségek is arra az esetre, ha például nincs a hotelünkben medence. Meg wellness.

Ott van például a Galérius Fürdő, amely 2006 nyarán nyílt, hatalmas és egész évben várja a nyaralni vágyókat, meg a helyi fiatalokat: a Gelériusnak például szerepe van annak a tervnek a megvalósításában, hogy Siófok összes gyermekét megtanítsák úszni.

Mi viszont koncentráljunk inkább a wellness-jóságokra, mert azokkal tömve van a hely. Ami egy hodály. Ekkora fürdővel wellnesshotelben például nem találkozik az ember, talán csak a Hotel Azúr Prémiumrészlege mérhető a Galériushoz.

Odabent mindenféle medencét találunk. Van termál, van megszámlálhatatlanul sok pezsgőfürdő, van ilyen medence, meg olyan, sőt, még vízi bár is akad, bár ebben épp nem volt senki, amikor ott jártunk.

A medencék többsége, a hely kialakítása színvonalas. Kissé egyenarculatot kapott a hely, nincs benne sok lélek, viszont nem is nagyon lehet belekötni, jó minőségben hozza, amit a vendégek elvárnak. Gond talán csak a világítással van, amely többnyire túlságosan visszafogott, a fő pezsgőfürdő körül viszont inkább elviselhetetlen: itt LED-ek vannak, amelyek folyton változtatják a színűket, rém idegesítő, ahogy folyton vibrálnak, miközben pihenne a vendég.

Cserébe viszont van még csúszda is, amely pont elviselhetően félelmetes (mondjuk én nagyon félős vagyok) és az átlagnál jobb a kajaválaszték, egész megfizethető áron.

A szaunák, gőzfürdők számával nem lehet problémánk, ezek két szinten várják a vendégeket szintén kissé személytelenül, és van csúcstechnika is: karpánttal tudunk mozogni a helyszínek között, azzal nyitjuk a szekrényünket is és ha elfelejtettük volna, hogy hová raktuk a ruháinkat, a leolvasó automaták megmondják, hogy hányas szám tartozik a karpántunkhoz. 

Bónusz: a fürdő tele van csodaszép nőkkel és az emberméretű csapból kiömlő víz állat.

Összességében teljesen elfogadható hely a Galérius, amely jó kikapcsolódás télen, de bőven izgalmas helyszín lehet nyáron is.

Galerius Élményfürdő és Wellness Központ
Siófok-Szabadifürdő, Szent László u. 183.
Telefon: +36 84 506 580
Nyitva tartás: 09:00-21:00
Felnőtt belépő: 2900-3600 Ft
Gyermek belépő: 1600 Ft

Galérius fürdő Siófok: innen nem mész ki nyűgösen Tovább
Címkék:siófok helyszínek

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr406659251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása