Juss be ingyen a Soundra és több fesztiválra, legyél ott a sűrűjében!

Juss be ingyen a Soundra és több fesztiválra, legyél ott a sűrűjében!

Lesz nyáron egy rakás tök jó fesztivál, igen, például a Balaton Sound is, amikre nyilván remek lenne bejutni, de a bérletek árai kitesznek egy kisebb havi fizetést, szóval az ember kétszer is meggondolja, hova megy el.

De nem akkor, ha vállalod, hogy egy Telekom Buddyt veszel néhány órára a nyakadba. Ez egy ilyen kis robotszerű izé, ami arra jó, hogy a segítségével az otthon maradottak is úgy érezhetik, mintha részt vennének a fesztiválon.

dsc05257.jpg

Még irányíthatják is a távolból a kis robotot, akit nyilván a Buddy Guide-nak kell eljuttatni a megfelelő célállomásra, és itt jössz te a képbe: az otthon ülök döntései alapján ide-oda kell cipelned a kis dögöt a nyakadban, cserébe belépőt, meg piajegyet, meg mindenféle jóságot kapsz, szóval ha el akartál menni fesztiválozni, de nem volt pénzed, itt a remek lehetőség: jelentkezz.

Tök egyszerű:

  • készíts egy rövid videót magadról
  • nyerd meg a kis házi versenyt
  • kapj egy ingyen belépőt
  • vedd egy kicsit a nyakadba a robotot
  • igyál a Telekom számlájára, fesztiválozz, mintha nem lenne holnap

Íme néhány jelentkező:

 

 

A hivatalos közlemény.:

A Telekom Buddy Guide-okat toboroz, akik a Telekom Buddyt a fesztiválokon néhány órára a nyakukba kapják, és segítenek az internetezőknek abban, hogy részeseivé váljanak a fesztiválélményeknek. Így azok sem maradnak le a legjobb bulikról, akik nem tudnak leutazni a legnagyobb nyári fesztiválokra.

A beépített kamerával és mikrofonnal felszerelt, 4G-vel működő interaktív Buddyk és az őket mozgató önkéntes Buddy Guide-ok segítségével a netezők oda leshetnek be, ahová csak szeretnének, és azzal ismerkedhetnek meg, akivel csak akarnak. Ehhez csak regisztrálniuk kell a www.telekombuddy.hu oldalon, és amint rájuk kerül a sor, a számítógépükről vagy okos eszközükről ők maguk irányíthatják a Telekom Buddyt.

Minden Buddynak szüksége van egy Buddy Guide-ra, aki a nyakába veszi, és a bejelentkező netezőket beviszi a fesztivál sűrűjébe. Erre a feladatra keres a Telekom most önként jelentkezőket. 

volt_2015_0528.jpg

Te vagy az ideális Buddy Guide, ha elmúltál 18, képes vagy összehozni az otthon ülőket a fesztiválon bulizókkal, és nem jelent gondot, ha lépten-nyomon ismeretleneket kell megszólítanod.

Hogyan jelentkezz?

Tölts fel egy rövid bemutatkozó videót június 12-ig a weboldalunkra, gyűjtsd a szavazatokat, és ha bejön a produkciód a közönségnek, a zsűri elé kerülsz. Aztán már csak a punnanys Felcser Mátén, a parazolos Ivánon, Goodlike Marcin, Kulcsár Rebekán, és az ex-Buddy Guide Otin múlik, hogy kezdhetsz-e csomagolni.

Miért jó ez neked?

Igazi látványosság leszel, mindenki megfordul majd utánad, és akár még a showt is ellophatod a színpadról. Napijegyet és 10 000 Ft-os italkupont kapsz. Ráadásul egy csomó olyan embert vihetsz el fesztiválozni, aki amúgy nem lehetne ott. 

Ha ez még nem lenne elég, a döntős Buddy Guide-ok jutalma egy-egy belépő neves magyar zenekarok koncertjeire az Akváriumba, a szezon végén pedig a legnépszerűbb Buddy Guide zsebében egy bérlet landol a 2017-es fesztiválok egyikére. 

További információk: a neten, a Face-en, az Instán

Disclaimer: a Telekom az I love Balaton hirdetője.

Juss be ingyen a Soundra és több fesztiválra, legyél ott a sűrűjében! Tovább
Címkék:hirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr738799178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása