Vezetett kerékpáros túrák Gyenesdiáson

Vezetett kerékpáros túrák Gyenesdiáson

Ha már a tavon eleget tekertél, vidd vissza a vízibiciklit a kölcsönzőbe, pattanj fel a szárazföldi változatra, és gyönyörködj a nyeregből a Balaton-parti táj szépségében! A gyenesdiási vezetett biciklitúrák jóvoltából akkor is lesz programod, ha az időjárás kizavar a strandról.

A természet- és sportkedvelők számára idén indították el ezt a fix programot, melyhez bármelyik kedden csatlakozhatunk. A három-négy órás vezetett kerékpáros túrákon a nyugat-balatoni régió tájaiban gyönyörködhetnek a résztvevők. Ha a kétkerekűd nélkül ki sem mozdulsz, így ő is veled zötykölődött a vonaton, a program szinte adott, de a helyszínen is bérelhetsz biciklit.

Túl hideg van a strandhoz, és már unod, hogy napok óta a panzió kertjében pingpongoztok? Szedd össze a csapatot, és induljatok útnak! Egy kis testmozgás a nyaralás alkalmával sem árt; és ha már a karod elég izmos a söröskorsó-emelgetésétől, igazán rádolgozhatsz egy kicsit a lábadra is.

A gyenesdiási biciklitúrák áprilistól keddenként indulnak, a részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges a Tourinform irodában (Gyenesdiás, Kossuth Lajos u. 97.), ahol júniustól kerékpárt is bérelhetünk. A túra részvételi díja 2000 Ft, 14 év alatti gyerekeknek pedig 1000 Ft. Ki tudja, mire visszaértek a tekerésből, talán a nap is kisüt, és jöhet a jól megérdemelt strandolás.

Mohai Szilvia

Vezetett kerékpáros túrák Gyenesdiáson Tovább
Címkék:rossz eső idő gyenesdiás tourinform kerékpártúra biciklitúra gyenesdiási

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr494573525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása