Éjszaka a József Attila Emlékházban

Éjszaka a József Attila Emlékházban

A balatonszárszói József Attila Emlékház kiállítása június 23-án sötétedés utáni tárlatvezetéssel és különböző, érdekes programokkal, múzeumpedagógiai foglalkozásokkal várja az érdeklődőket a „Múzeumok Éjszakája” rendezvénysorozat keretein belül.

józsefattila3.JPG

Február 24-én adták át Balatonszárszón az Európai Uniós forrásból felújított József Attila Emlékházat, amely a munkálatok befejeztével ismét fogadja a látogatókat. A tárlatnak otthont adó épületben, az egykori Horváth-panzióban töltötte utolsó napjait a költő, innen indult 1937. december 3-án arra a végzetes sétára, amelyről már soha többé nem tért vissza, így a kiállítás főképp József Attila életének utolsó időszakát igyekszik bemutatni – ezzel természetesen emléket állítva az alkotó teljes életművének.

józsefattila5.JPG
Az egész nyáron nyitva tartó emlékház június 23-án különleges élményekkel gazdagítja a látogatókat, ugyanis a „Múzeumok Éjszakája” keretein belül a szervezők este héttől egészen éjfélig látják vendégül aznap az érdeklődőket különböző, a kiállításhoz kapcsolódó programsorral, óránkénti tárlatvezetéssel illetve múzeumpedagógiai foglalkozásokkal.

 

Éjszaka a József Attila Emlékházban Tovább
Címkék:József Attila Balaton Múzeumok Éjszakája Balatonszárszó Horváth-Panzió József Attila Emlékház

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr364598561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása