Eldőlt, hogy lesz-e Balaton-átúszás!

Eldőlt, hogy lesz-e Balaton-átúszás!

A Balaton-átúszás szervezőbizottságának mai közleménye szerint lesz szombaton átúszás. Tehát Július 7-én Jubileumi Balaton-átúszásra készülődhetünk!

Természetesen a szervezőbizottság a változtatás jogát a rendezvény napján fenntartja.

Továbbá felhívják a figyelmet, hogy az átúszás nagy valószínűség szerint extrém melegben zajlik majd, ezért kérnek mindenkit, hogy csak az vállalja a kihívást, aki teljesen felkészült és egészséges. A magas vérnyomásban, epilepsziában vagy tartós betegségben szenvedőknek nem javasolják a részvételt.  
Szeszes ital fogyasztása tilos!

Az úszás alkalmával az UV-B sugárzás ellen megfelelő faktorú krémmel kenjék be magukat a versenyzők. Az úszás közben lehetőség szerint mindenki védje a fejét; sapkában, kendőben ússzanak. A résztvevők megfelelő mennyiségű ásványvízről gondoskodjanak.

telesport.hu2_1.jpg

Balaton-átúszás Információk

Táv: 5200 m
Jelentkezés helye: Révfülöp, labdarúgópálya. Ideje: 2012. július 7-én (szombaton) 7.00-13.30
Kötelező orvosi vizsgálat: a jelentkezés helyszínén 2012. július 7-én (szombaton) 7.00-13.30
Startolás: folyamatos (8.00-14.00 között)
      
Nevezési díj: 5000.- Ft/fő
14 éven aluliaknak (1998-ban és utána születetteknek): 4000.- Ft/fő

Nevezni Révfülöpön, a kikőtőhöz közeli labdarúgópályán lehet. A nevezés 7.00 órától 13.30-ig tart. A nevezési lap olvasható kitöltése után az általános orvosi vizsgálat alapján alkalmasak indulhatnak. A rajtolásnál, a csuklópánt leolvasása után zuhanyozási lehetőséget biztosítanak. A várható nagy indulószám miatt kérnek mindenkit, hogy óvatosan szálljanak vízbe.

A verseny napján a rendezvényre bérelt hajójáratok közlekednek Révfülöp és Balatonboglár között, melyeket mentettérti jegyek váltásával vehetnek igénybe. Az utazás a vonalkódos csuklópánttal rendelkezőknek ingyenes.

Minden egyéb információt megtalálhattok IDE KATTINTVA.

Eldőlt, hogy lesz-e Balaton-átúszás! Tovább
Címkék:átúszás Balaton Révfülöp Balaton-átúszás Balatonboglár Platán strand Balaton-átúszás információk

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr424632805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása