Európa-bajnokok fogadnak a célba érkezéskor az öbölátúszáson

Európa-bajnokok fogadnak a célba érkezéskor az öbölátúszáson

Van okunk a mosolygásra, egészen pontosan ez:

screen_shot_2015-07-17_at_10_19_45.png

Igen, vasárnap, az átúszás napján gyönyörű idő lesz, pontosabban elég meleg ahhoz, hogy egy jó kis csobbanásnál ne is találhass jobb programot magadnak. Mivel nálunk első a biztonság, a verseny elmaradt volna, ha az időjárás nem tökéletesen alkalmas az úszásra, ennél jobb időt viszont nem is találhatnánk a rendezvényre.

Amire rengeteg előnevezés érkezett, szóval óriási buli lesz, és már a verseny egyik legismertebb résztvevője, Koko is megmondta, hogy úszni akkor jó, ha sokan vannak körülötted.

koko-ilb-20150709_101.jpg 

És ha mindez nem lenne elég: Európa-bajnok úszók fogadnak majd a célban és ők adják át neked az átúszásért járó pólót is. Egészen pontosan Verrasztó Evelyn és Verrasztó Dávid gratulálnak majd, ami elég menő dolog:

img_1881.jpg

Megkérdeztük Evelynt a rendezvényről, aki elmondta, hogy nagyon szeretne indulni az öbölátúszáson, de két hét múlva utazik a világbajnokságra, és ilyenkor már olyan precíz és szigorú az edzésterv, hogy azon kívül semmilyen versenyszerű rendezvényen nem indulhat.

"Pedig imádok a Balatonban úszni, korábban indultam is már versenyen és csodálatos volt. Jó, igazából eleinte féltünk, de ezzel nagyon sok úszó van így: nem látni a Balaton alját, és mi máshoz szoktunk a medencében. De amint túltettük magunkat ezen, nagyon jól mulattunk, és biztos hatalmas élmény lesz ez a most vasárnapi rendezvény is. És biztonságos, legalábbis én azt láttam, hogy nagyon komoly erőfeszítéseket tettek ebben az ügyben a szervezők".

img_1819.jpg

Evelyn szerint az úszás nagyon fontos, egyrészt, mert egészséges, másrészt meg mert ilyen melegben "tök jó a vízben lenni, én még ennyi év után is imádok csobbanni, tömeggel együtt szórakozni a Balatonban, mindenképp gyertek úszni" - üzente az Európa-bajnok.

És ha csak a száraz tények érdekelnek: Július 19-én vasárnap 11:30-tól indulnak a rajtidőpontok attól függően, hogy mennyit úszol: választhatsz 800 méteres szupermini távot, és lesz 3600 méter is (meg a kettő közt egy 1500 méteres). A rajt a Tihany Hajóállomási strandon, a Napsugár Beachen lesz (ide buszokkal szállítjuk a versenyzőket a célállomáson létesített versenyközpontból), a cél Balatonfüreden, a Marina Hotelnél.

A verseny honlapjáról minden infót megtudhatsz, ha még nem tetted, jelentkezz most, a három táv közül biztos találsz olyan, amelyik megfelel, hogy elmondhasd magadról, megcsináltad, átúsztad az öblöt.

Európa-bajnokok fogadnak a célba érkezéskor az öbölátúszáson Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr477634856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása