Balatoni nyaraláskor is legyen kéznél a 4G!

Balatoni nyaraláskor is legyen kéznél a 4G!

Közel teljes* lefedettséget­ élvezhetnek a Balatonra látogatók a Telekom 4G mobilinternet hálózatán. Nézzük meg, mi mindenre használható a szupergyors mobilnet nyaralás közben!  

ilb_kopf_644x372.jpg

Az okostelefonok és a tabletek rohamtempóban terjeszkedő világában már útközben is böngészhetjük kedvenc weboldalainkat, webes tartalmainkat. Különösen jól jön a szupergyors 4G mobilnet nyaralás közben. Nyaranta pihenni vágyók tömegei özönlenek a Balaton partjára, a minőségi kommunikációs lehetőségekhez való hozzáférés pedig már mindenütt elvárás. Vezeték nélküli internethálózat (Wi-Fi) nem mindenhol érhető el a part menti településeken, a 4G-hálózattal azonban nem kell a véletlenre bíznunk magunkat. A Telekom dinamikus mobil hálózatfejlesztésének eredményeképpen országszerte már 2032 településen elérhető a legkorszerűbb mobilinternet szolgáltatás, ezzel az országos lakossági kültéri lefedettség már elérte a 87%-ot.

17417_644.jpg

17420_644.jpg

17401_644.jpg

A Balatonpart a nagy adatigény miatt előnyt élvez a kevésbé látogatott üdülőhelyekhez képest, a főszezonra készülve nemrég kötötték be a Telekom 4G hálózatába Balatonszentgyörgyöt, Balatonkeresztúrt és Balatonberényt is.

A hagyományos vízparti láblógatás mellett a Balaton ma már menő fesztiválhelyszínné is előlépett. A Mastercard Balaton Sound július 8. és 12. között várta a zenerajongókat. Ma már a fesztiválélmény is nehezen képzelhető el nagy sebességű internethálózat nélkül.  A Telekom 4G hálózatának segítségével villámgyorsan feltölthetjük pillanatképeinket, szelfijeinket vagy akár HD videófelvételeinket kedvenc közösségi oldalainkra.  A Telekom közösségi oldalak adatopciójának köszönhetően akár 890 forintos havidíj ellenében korlátlanul is böngészhetjük kedvenc közösségi oldalainkat. **

17432_644.jpg

Idén nyáron már nincs szükség pénztárcára vagy plasztik bankkártyára a fesztiválozáshoz, hiszen MobilTárcával is lehet fizetni minden hazai készpénzmentes fesztiválon, többek között a soproni Telekom Volt Fesztiválon, a Zamárdiban megrendezett MasterCard Balaton Soundon, valamint az augusztusi budapesti Sziget Fesztiválon. A MobilTárca a legkényelmesebb és legbiztonságosabb fizetési módok közé tartozik.

Nyáron a diszkókban, a szórakozóhelyeken is felpezsdül az élet, ha esetleg egy ismeretlen dallam mászna a fülünkbe, egy zenefelismerő  applikációval (pl.: Shazam, Soundhound) az előadó személyét és a zeneszám címét is pillanatok alatt kinyomozhatjuk. Ha pedig a parton fekve szeretnénk kedvenc számainkat meghallgatni, a Spotify zenei streaming szolgáltatás 10 milliós kínálatából válogathatunk. A program elérhető ingyenes és havidíjas (prémium) változatban is.

17443_644.jpg

17448_644.jpg

A Spotify Premiummal igazi zenei élményben lehet részünk: reklámok megszakítása nélkül, kiváló hangminőségben élvezhetjük arra alkalmas készülékünkkel kedvenc zenéinket, akár internetkapcsolat nélkül, offline üzemmódban is.  Akinek mindez fontos, érdemes a Telekom Music díjcsomagjai közül választania, amelyek regisztrációt követően hozzáférést biztosítanak a - 60 napig díjmentesen kipróbálható - Spotify Premium szolgáltatáshoz.

Autós, kerékpáros utazásaink során is jól jöhet a szélessávú mobilinternet, ha navigációra vagy az aktuális helyadatok lekérésére van szükségünk. De ha éppen az aktuális tömegközlekedési vagy vasúti menetrendet szeretnénk böngészni, akkor a Play Áruházban, App Store-ban vagy a Windows Áruházban is beszerezhető Menetrendek applikációval könnyedén megtudhatjuk, mikor indul a buszunk vagy a vonatunk.

További információ a Telekom 4G szolgáltatásáról, lefedettségéről, illetve a Spotify-ajánlatokról a Telekom honlapján található.

*     95% feletti

** Szöveges és képi megjelenítésű tartalom a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace,
Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest és Regram közösségi oldalakon

Disclaimer: a Magyar Telekom az I love Balaton hirdetője

Balatoni nyaraláskor is legyen kéznél a 4G! Tovább
Címkék:promóció

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr597641536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása