Menő házak a Balatonnál: az üveglépcsős álompalota Balatonlellén

Menő házak a Balatonnál: az üveglépcsős álompalota Balatonlellén

Elképesztő mennyiségű jóságot csomagoltak be ebbe a balatonlellei luxusházba, de meg is kérik az árát: a tó egyik legdrágább ingatlanját tisztelhetjük benne. Az biztos, hogy a belső kidolgozására nagyon odafigyeltek.

A háznak önálló kútja és kártyás beléptető rendszere van, az energiaellátásának egy részéről napelemek gondoskodnak. Vetítőterem, fitnesz- és biliárdterem, feszített víztükrű medence, finn- és infraszauna és gőzkabin egyaránt található az épületben - ami itt nincs, az talán nem is létezik.

gdn-ingatlan-134824-1438859165_63-watermark.jpg
A kerti utak burkolata természetes kőből, a kerítések kovácsoltvasból készültek. Naná, hogy a parkosított kertből nem hiányzik a programozható öntözőberendezés. A négyautós teremgarázson kívül a vendégek autóinak további négy garázs is van.

Az építészek látványos helyiség-kapcsolatokra és többszörös belső szinteltolásra törekedtek. Az alsó szinten kialakított medencetér felett üveglépcsőn lehet az előtérbe jutni, aminek az üvegpadlója hangulatos átlátást biztosít odalentre. Vagy okoz egy kis tériszonyt. A házra általánosan jellemző az üveg és a természetes burkolatok összhangja.

A 2008-ban épült, 8+4 szobás ház teljes lakótere 1300 négyzetméter, az árát pedig ide kattintva tudhatjátok meg.

(a képek forrása)

Menő házak a Balatonnál: az üveglépcsős álompalota Balatonlellén Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr958544368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása