Ha hétvégén Keszthelyen bringázol, ide menj el okvetlenül!

Ha hétvégén Keszthelyen bringázol, ide menj el okvetlenül!

A húsz évvel ezelőtti Balatonhoz képest ma már összehasonlíthatatlanul több és színvonalasabb programmal tudod szórakoztatni magad a tó környékén, de az egyik legjobb móka továbbra is a bringázás maradt.

Tök mindegy, hogy versenyzőként, esetleg nyugdíjas tempóban, de megkerülöd az egész Balatont, vagy csak tekersz egyet a környéken, százszor jobban fel tudod deríteni, meg tudod ismerni a térséget, mint bármilyen más közlekedési eszközzel.

Ráadásul az előrejelzés szerint most hétvégén végre normális idő is lesz, szóval tényleg érdemes elővenni a bringát.

És hogy rögtön rátérjünk az apropóra és a szponzorunkra is: kétszeresen is megéri elővenni a bringát, mert a Telekom aktivitással készül, méghozzá a Keszthely mellett, Gyenesdiáson található Bringatanya kerékpáros pihenőhelyen (a kép az előző hasonló aktivitáson készült, Csopak mellett):

telekom.jpg

A lényeg, hogy a telkócég kitelepül a helyszínre és visz magával mindenféle magentás kelléket, foteleket, napernyőket, hogy kicsit kifújhasd magad.

De ez még csak a Level 1.

A Level 2 a játék: össze kell párosítani egy tableten a Magenta1 szolgáltatásait. A részvételért cserébe bokapántot és frissítőt adnak, illetve a Magenta1 előfizetők még egy powerbankkel is gazdagabbak lesznek, ami a külső akksi leánykori neve és ez akkor jön jól, amikor épp lemerülne a mobilod, de sehol egy konnektor.

Ha hétvégén Keszthelyen bringázol, ide menj el okvetlenül! Tovább
Címkék:hirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr598818024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása