A Magyar Dal Napja Hévízen

A Magyar Dal Napja Hévízen

Szeptember 9-én rendezik meg a Magyar Dal Napját Hévízen, ahol a népszerű zenekarok nagykoncertje mellett népdalkörök, kórusok és egy helyi tehetségkutató verseny döntősei szórakoztatják a közönséget.

lightmedia.hu.jpg

A rockerek után a populárisabb műfaj rajongói is bulizhatnak egyet Hévízen, ugyanis a Rockfesztivált követő napon, szeptember 9-én már indul is a Magyar Dal Napja. Ha szeretnénk egy utolsó, mulatozással töltött hétvégével búcsúztatni a nyarat, ne maradjunk otthon. Több helyszínen lesznek programok délutántól éjszakáig, többek közt a Hévíz Galéria (Rákóczi u. 17-19.) átriumában és a sétálóutcán (Rákóczi u.).

debmedia.hu.jpg

A Nagyszínpadon délután 17.00 órától Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán musicalszínész-(volt)házaspár lép fel közös dalaival. Ezt követően, 20.00 órától pedig a Republic zenekaré a színpad, akik szuperkoncertjükön biztosan eljátsszák majd a régi balatoni nyári táborok egyik legnagyobb slágerét, a 67-es utat is. A sétálóutcán 14.00 órai kezdettel egy helyi tehetségkutató, a Hévízen is Csillag Születhet döntőseinek műsora szórakoztatja a közönséget. A Hévíz Galéria átriumában a hagyományőrzőké a főszerep: asszonykórusok, népdalkörök, nótaénekesek és pávakörök lépnek fel.

Információ: Tourinform Hévíz
Cím: 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.
Tel.: +36-83/540-131
E-mail: heviz@tourinform.hu

Nyitva tartás:
hétfő – péntek: 9.00 – 17.00
szombat: 10.00 – 16.00
vasárnap: zárva

Mohai Szilvia

A Magyar Dal Napja Hévízen Tovább
Címkék:Balaton Hévíz Magyar Dal Napja Hévíz Galéria

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr414761341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása