Heti sorozatunkban Büki Dani műsorvezető végigjárja a kedvenc balatoni éttermeinket, és mindenhol összedob a helyi séfek segítségével néhány izgalmas, otthon is elkészíthető ételt. Hetedik, utolsó áldozata újra a Zakar Kata, a csodás Kővirág tulajdonosa, akivel egy könnyű desszertet hoztak össze - és máris csökkentették a szintidőt kábé két percre:
A korábbi receptek:
Megfőztük a Balatont 1 - Fantasztikus mangalicasült
Megfőztük a Balatont 2 - Őrületes krém 2 perc alatt a Kali Art Innből
Megfőztük a Balatont 3 - A legjobb balatoni halleves receptje
Megfőztük a Balatont 4 - Szuper nyári májas étel 4 perc alatt
Megfőztük a Balatont 5 - Galambleves akár csirkéből is
Megfőztük a Balatont 6 - Paprikáskrumpli kolbásszal és vaddisznóval