Barátságos szállás a Balaton mellett: Hotel Pallone

Barátságos szállás a Balaton mellett: Hotel Pallone

Biztosan veled is sokszor előfordul, hogy csak úgy el akarsz tölteni néhány laza napot a Balaton mellett. Wellness, medence, masszázs és rongyrázás nélkül, amikor csak annyi az összes vágyad, hogy esténként egy kényelmes, tiszta szobában dolgozhasd fel az egész nap szerzett élményeidet. És ahol másnap lehetőleg reggelivel várnak, hogy ne kelljen ébredés után egyből boltot keresgélni, mert az elég kényelmetlen tud lenni.

01_7.jpg

Ha neked is vannak ilyen napjaid, akkor biztos örülni fogsz, hogy Balatonfüreden megnyílt egy vadonatúj szálloda, ami pont az ilyen igényekre rendezkedett be. A Hotel Pallone épülete még annyira friss, hogy szó szerint új illata van, de ami ennél is fontosabb, hogy egy nagyon lelkes, segítőkész és barátságos csapat működteti.

03_7.jpg

02_7.jpg

A besorolás három csillag, vagyis itt tényleg a lényeget kapod: jó ágyat, praktikusan berendezett szobát, tiszta fürdőt és bőséges reggelit. Ennyi már bőven elég egy jó nyaraláshoz, és akkor még nem is beszéltünk az első osztályú klimatizálásról.

05_4.jpg

04_6.jpg

Olykor drágább helyeken is probléma, hogy nincs vagy nem működik a klíma, itt bezzeg egy energiatakarékos, mégis hatékony megoldás vár: falhűtés és -fűtés dolgozik a szobákban. Igen, ha állítasz a hőmérsékleten, a falban kanyargó vízcsöveknek kell egy kis idő, amíg lereagálják az igényedet, de annál hatékonyabban dolgoznak. Remek ötlet, és a bolygó is örül, nem szárad ki a torkod, nem fázol meg reggelre.

06_3.jpg

A Hotel Pallone elhelyezkedése is ideális, pont a kerékpárút és a sportpálya mellett (ami logikus, elvégre sporthotel, és egész évben nyitva van), az Aquapark közelében találod, innen tényleg minden elérhető pár perc alatt. Ha biciklivel jössz, éjszakára külön, zárható szobába teszik neked, a kocsidat meg akár egész éjjel szemmel tarthatod az ablakból, ha esetleg ennyire félted. Ha kéred, programokat is ajánlanak neked, sőt akár csomagajánlatokkal is várnak, ebben az árkategóriában tényleg a maximumot kapod.

07_1.jpg

Elérhetőség: Hotel Pallone

Barátságos szállás a Balaton mellett: Hotel Pallone Tovább
Címkék:balaton hotel szállás Balaton Balatonfüred

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr927569352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása