Állítólag ők a legszebb csajok a Balatonon

Állítólag ők a legszebb csajok a Balatonon

Többfordulós megmérettetés után állt össze a Miss Balaton by Cosmopolitan döntős csapata. A 16 lánynak három castingon kellett helytállni, ahol különféle feladatokat kellett teljesíteni. A szépségversenyre májusban jelentkezhettek a lányok, és az utolsó castingon például egy-egy személyes interjú keretében általános műveltségi és napjaink közéleti eseményeit érintő kérdésekről beszélgettek a versenyzők a zsűrivel.

A lányok a top 100-ból kerültek a legjobb 50, majd 32 közé, és most már megvan a döntősök névsora is. Közülük kerül majd ki a Balaton királynője augusztus 15-én Balatonfüreden. Addig még egy kétnapos fotózás és egyhetes felkészítő tábor vár a mezőnyre, ahol többek között Epres Panni, Iszak Eszti, a VIVA műsorvezetője, Horváth Éva és Seres Attila készíti majd fel a szépségeket a látványos fináléra. Reméljük, akkor már nemcsak műtermi, hanem balatoni képek is készülnek róluk. 

A verseny győztesének főnyereménye egy Toyota Aygo, valamint egy éven keresztül havi 100.000 forint lesz. Az első udvarhölgy 500.000 forint értékű utazási utalvánnyal, a második udvarhölgy 300.000 forint értékű belföldi üdüléssel gazdagodik. 

De nyilván nem ezekért az infókért kattintottatok ide, szóval jöjjön a lényeg: a fotók!

Állítólag ők a legszebb csajok a Balatonon Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr747649310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása