Jelentős kedvezménnyel indul az előnevezés az I love Balaton Öbölátúszásra

Jelentős kedvezménnyel indul az előnevezés az I love Balaton Öbölátúszásra

Itt írjuk meg először, hogy pénteken reggel 10-től lehet nevezni az idei nyár egyik legszórakoztatóbb programjára, az I love Balaton Öbölátúszásra, amit a tervek szerint július 19-én rendezünk meg: óriási buli, alapos szervezés, kiemelkedő biztonság, kényelmesebb közlekedés, sok egyéb mellett ezekkel készülünk a rendezvényre.

Meg kedvezményes és extra-extra kedvezményes nevezéssel: a helyszínen hétezer forintot kell fizetned, ha részt akarsz venni a kalandban, de a holnap induló előnevezési kedvezménnyel már csak 5 ezer forint a díj. Sőt: az első száz nevező további 50 százalékos kedvezményt kap, szóval érdemes sietni és nézni az oldalunkat, ahová holnap 10-kor kerül ki a link.

obolatuszas_holnap_nevezes.jpg

A versenyt kizárólag szélcsendben, vagy enyhe szélben fogjuk megrendezni, hogy senkit ne érjen kellemetlenség és mindenki át tudja úszni a kiválasztott távot!

A biztonságról: összesen tíz orvos áll majd rendelkezésetekre, hogy megvizsgálja az egészségügyi állapototokat, de garantáljuk, hogy 15 percnél nem kell többet várnod a vizsgálatra. Ha szükséges, hat vízimentő hajó gondoskodik majd a testi épségetekről, de alapvetően arra készülünk, hogy nem lesz rájuk szükség. Ezzel együtt az idei szervezés egyik fő fókusza a kényelem mellett a biztonság.

A zavartalan versenyt öt vízirendész hajó biztosítja majd, hogy rajtatok kívül, és a biztosítást nyújtó személyzeten kívül senki más ne lehessen a pályán, továbbá három BYC motorcsónak vigyáz rátok! Sőt, egy kórházhajó is lesz a vízen, biztos, ami biztos.

További izgalmas tények:

- 4 rendezői motorcsónakkal követjük az eseményeket
- 36 vitorlásról szintén figyeljük a versenyt, hogy ha bármi problémát látunk, azonnal segíteni tudjunk
- 36 bója mutatja majd az irányt

És akkor az irányról: igen, idén megfordítottuk, de a kilátás most is gyönyörű lesz, és bár vannak, akik szerint így a szélirány akadályozza majd a versenyt, valójában ezek a légköri jelenségek kevéssé érezhetők az öbölben, ráadásul úgyis csak akkor indul az Öbölátúszás, ha szélcsendes az idő. A lényeg, hogy így sokkal egyszerűbb lesz az utazás: Balatonfüredről öt csuklós busszal fogjuk átvinni a versenyzőket Tihanyba. Biztosítunk egy összehúzható hátizsákot, amibe belerakhatod a ruhádat és amit mi visszaviszünk a cél helyszínére. A célban fognak várni a családtagok és a hátizsák.

Lesz rajtcsomag is, benne alma, banán, kürtős kalács, cocomax és szőlőcukor!

Szóval: a nevezés holnap 10-től indul, érdemes az elsők közt lenni, nézzétek az oldalunkat!

Jelentős kedvezménnyel indul az előnevezés az I love Balaton Öbölátúszásra Tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovebalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr17390992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Macák 2015.04.25. 09:20:38

Kitöltöttem az előnevezési lapot, és - a cikkel ellentétben - nem 5000, hanem 6000 forint előnevezési díjat kell befizetni.

Beer Monster 2015.05.20. 19:03:22

Értem én, hogy kórházhajó, meg űrszonda, tűzoltóság és vegyvédelem, de nem inkább az úszástudást kéne a nevezéshez megkövetelni? A pénz nem lenne jó, ha még nagyobb úr lenne az életnél is.
süti beállítások módosítása